SiTE ADMiNi હ شـاربـون الـدمــاء
مساهمات الرعب : 458 عمر المرعب : 42 متصفح المرعب : voodo بلد المرعب : K$A مزاج الرعب : Horror معدل الرعب : 8012 تاريخ الرعب : 20/02/2009
| موضوع: تحميل فيلم الرعب هالوين Halloween 5 : IIIII 1989 06.01.10 18:00 | |
| Halloween 5 (1989) SINOPSIS: Michael Myers, el psicópata asesino ha vuelto asobrevivir a las heridas de bala después de la persecución policial y,obsesionado por la venganza, continua buscando a su pequeña sobrinapara asesinarla. Jamie ha sido hospitalizada y debido a un shocktraumático ha perdido la capacidad del habla. DESCARGAR http://www.megaupload.com/?d=B1D7ZXXZ - الكود:
-
· Ευτυχως χωρις Δουλεια - AKA : Οι Ανειδικευτοι · Εφχές - Wishes - AKA : Ευχές · Ζωη - AKA : Μια Ωραια Πεταλουδα · Η Αγια Κορη Μαρια - A Drama of a Nightingale - AKA : Το Δραμα μιας Μοναχης · Η Αμαρτια στο Κορμι της - AKA : Το μεγαλο Κολπο του Ιπποδρομου · Η Ανταρσια των Δεκα - AKA : Η Ανταρσια των 10 · Η Αριστοκράτισσα και ο Αλήτης - AKA : Η Αριστοκράτισσα και ο Ζητιάνος · Η Βια - AKA : Αυτοι που ξεχασαν το Θανατο · Η Γυναίκα είναι... σκληρός Ανθρωπος - AKA : Η Γυναίκα είναι σκληρός Ανθρωπος · Η Γυναικα της... και ο Συλλεκτης - AKA : Η Γυναικα της και ο Συλλεκτης · Η Γυναικαρα απ` το Κιλκις - AKA : Η Γυναικαρα απο το Κιλκις · Η Δασκαλα με τα ξανθα Μαλλια - AKA : Η Δασκαλα με τα Χρυσα Μαλλια · Η δικη σου Μοιρα με σερνει - AKA : Η Κρουαζιερα · Η Εκδικηση του Καβαλαρη - AKA : Ο Καβαλαρης · Η Εύκολη...Λία - AKA : Η Εύκολη Λία · Η Ζαβολιάρα - AKA : Η Ζαβολιάρα (1971) · Η Ζαβολιαρα - AKA : Θολα Νερα · Η Ζωη που θα `θελες - AKA : Η Ζωη που θα ηθελες · Η Θυελλα περασε - AKA : Εσκοτωσε για την Τιμη μου · Η Καταρα της Μανας - AKA : Συννεφιασε ο Παρνασσος · Η Κλεοπατρα ηταν Αντωνης - AKA : Η Κλεοπατρα εν Δρασει · Η Κρεββατομουρμούρα - AKA : Η Κρεβατομουρμούρα · Η Κρητη στις Φλογες - AKA : Απαγωγη στην Κρητη · Η Λιμνη των Στεναγμων - AKA : Η Κυρά Φροσύνη και ο Αλή Πασάς · Η Μπόρα - AKA : The Downpour · Η Νύφη το σκασε - AKA : Με Παίρνετε μαζί σας παρακαλώ; · Η Παιχνιδιαρα - AKA : Η Κολπαζου - AKA : Η Κολπατζου · Η Σχολικη μας Ηλικια - AKA : Μαθητεια · Η Τύχη μου τρελλάθηκε - AKA : Η Τύχη μου τρελάθηκε · Η Φανελα με το 9 - AKA : Η Φανελα με το Εννια · Η Χιονατη και τα 7 Γεροντοπαλληκαρα - Η Χιονάτη και τα 7 Γεροντοπαλλίκαρα - AKA : Η Χιονάτη και τα Εφτά Γεροντοπαλλίκαρα · Η Ωρα της Ρουμελης - AKA : Σαν πας Μαλαμω για Νερο · Ηδονη και Παθος - AKA : Ο Ανθρωπος μου - AKA : Αγαπη και Παθος · Ηθελε να γινει Βασιλιας - AKA : Μεινε κοντα μου Αγαπημενη · Ηρθες αργα - AKA : Η Κυρια με τις Καμελιες · Θελω πισω το Παιδι μου - AKA : Η μεγαλη Δικη · Θερμοκηπιο - AKA : Για να φτασεις ψηλα · Θηλυκη Εταιρια - AKA : Romba.com · Θου Βου φαλακρος Πρακτωρ `Επιχειρηση Γης Μαδιαμ` - AKA : Θου Βου φαλακρος Πρακτωρ Επιχειρηση Γης Μαδιαμ · Θυελλα στο Φαρο - AKA : Το Σφαλμα μιας Μητερας · Θυμιος εναντιων Τσιτσιου - AKA : Θυμιος ενανιων ολων · Θυρα Gate 7 η μεγαλη Στιγμη - AKA : Ο Αγωνας του Θανατου · Ιδιωτικη Ζωη μου - AKA : Μεγαλη Ζωη · Ισχυρη Δοση Σεξ - AKA : Operation Orient · Καθενας με την Τρελλα του - AKA : Καθενας με την Τρελα του · Και ο πρωτος Ματακιας - AKA : Ο Περιεργος · Και οι Πεντε ηταν Κολασμενες - AKA : Οι τελευταιες Διακοπες - AKA : Ταφοι στην Αμμο · Και οι... 14 ήταν υπέροχοι! - AKA : Και οι 14 ήταν υπέροχοι · Καϊν και Αβελ - AKA : Για το Φιλι μιας Τσιγγανας · Καλά Κρυμμένα Μυστικά, Αθανασία - AKA : Καλά Κρυμμένα Μυστικά Αθανασία · Καλικάντζαρος - AKA : Καλικάντζαρος (1990) · Καλπικη Λιρα - AKA : Η Καλπικη Λιρα · Κανείς δε Χάνει σ` όλα - Nobody loses forever - AKA : Κανείς δε Χάνει σε όλα · Καταδρομη στο Αιγαιον - AKA : Καταδρομη · Καταζητειται το Προσωπο της Ημερας - AKA : Δρακος το Προσωπο της Ημερας · Καταρα με δερνει βαρεια - AKA : Η Καταρα με δερνει βαρια · Κατασκοπος Νελη - AKA : Κατασκοπος Νελλη · Κατηγορω το Κορμι μου - AKA : Η Ληστεια · Κατω τα Χερια απο τα Νιατα - AKA : Χουλιγκανς · Καυτά Ψυχρά κι Ανάποδα - AKA : Κακά Ψυχρά κι Ανάποδα · Καυτη Εκδικηση - AKA : Καυτη Εκδικηση του Σεξ · Κι αν φύγω... Θα ξανάρθω - AKA : Κι αν φύγω θα ξανάρθω · Κίμων & Λούσυ - AKA : Κίμων και Λούσυ · Κιτσος Μινι και Σουβλακι - AKA : Κιτσος, Μινι και Σουβλακι · Κλειστοι Δρομοι - Dead End Streets - AKA : Roadblocks · Κλεμμενος Ερωτας - AKA : Αναζητωντας την Ευτυχια · Κοκκινο Τριανταφυλλο σου εκοψα - AKA : Καιαδας · Κοκκινος Βραχος - AKA : Φωτεινη Σαντρη · Κομαντος με τα Μανουλια - AKA : Κομμαντος και Μανουλια · Κουαρτετο σε 4 Κινησεις - AKA : Κουαρτετο σε τεσσερις Κινησεις · Κουρασθηκα να σ` αποκτησω - AKA : Κουραστηκα να σ΄αποκτησω · Κουρεμενα Κεφαλια - AKA : Οι Κεκαρμενοι · Κουφώματα... Λαδώματα - AKA : Κουφώματα Λαδώματα · Κραυγη Γυναικων - Dream of Passion - AKA : Η αλλη Μηδεια · Κρίμα στο Μπόι σου - AKA : Κρίμα το Μπόι σου · Κρουαζιερα του Τρομου - AKA : Αγρια Κρουαζιερα · Κυνόδοντας - AKA : Dogtooth · Λαλατο Λαλακη - AKA : Τα Δολλαρια της Ασπασιας · Λατέρνα Φτώχεια και Γαρύφαλλο - AKA : Φούστα Κλαρωτή · Λενιω η Βοσκοπουλα - AKA : Ματωμενα Ονειρα · Λεσβιακος Αυγουστος - AKA : Οι Λυκαινες · Λολα - AKA : Λολα της Τρουμπας · Λορδαν ο Βαρβαρος - AKA : Λορδαν ο Πεινασμενος · Λούφα και Απαλλαγή Αϊ Φορ - AKA : Λούφα και Απαλλαγή Ι4 · Λυγκος ο Λεβεντης - AKA : Λυγκος ο Λεβεντης ο Αρχιληστης · Λυπηθειτε το Παιδι μου - AKA : Αμαρτησα για το Παιδι μου · Μ` αρεσουν οι Καρδιες σαν τη δικη μου (Μαρκος Βαμβακαρης) - I like Hearts like mine (Markos Vamvakaris) · Μαγικη πολη - AKA : Μαγικη Πολις · Μακρυα απ` τον Κοσμο - AKA : Μακρια απ` τον Κοσμο · Μακρυα απο τον Κοσμο - AKA : Μακρια απ` τον Κοσμο · Μαλαμω - AKA : Μου πηραν την Αγαπη μου · Μανα γιατι με γεννησες - AKA : Ετσι ηταν η Ζωη μου · Μαντεψε τι κανω τα Βραδια - AKA : Ο Ανοιχτοματης · Μαρία Πενταγιώτισσα - Maria Pentagiotissa - AKA : Μαρία Πενταγιώτισσα (1927) · Μαρινος Κονταρας - AKA : Ο Κουρσαρος του Αιγαιου · Μας κρυβουν τον Ηλιο - AKA : Τ` Αγριμια · Μαυρη Αφροδιτη - Nel mirino di Black Aphrodite - AKA : Black Aphrodite · Μαφιοζοι στο Αιγαίο - AKA : Idegolo · Μεγαλοκαρχαριας - AKA : Κατα λαθος Διασημος · Μέρες του `36 - Days of `36 - AKA : Ημέρες του 1936 · Μη βαρατε ολοι μαζι - AKA : Οι Αετονυχηδες · Μηλο του Σατανα - Intimate Relations - AKA : Μετα το Φονο · Μην ειδατε τον Παναη - AKA : Καταζητειται ο Βεγγος · Μην κλαψης για Μενα - AKA : Μην κλαψεις για Μενα · Μητσος ο Ρεζιλης - AKA : Ο Γλυκοψευτης · Μια Γυναικαρα στα Μπουζουκια - AKA : Μια Παπαδια στα Μπουζουκια Νο 2 · Μια Ιταλιδα απ` την Κυψελη - AKA : Μια Ιταλιδα απο την Κυψελη · Μια Μερα τη Νυχτα - AKA : Athens Blues · Μια Νταντα και τεζα ολοι - AKA : Γκουβερναντα για ολους · Μια του Κλεφτη - AKA : Ειδυλλια στην Αιδηψο · Μια τρελη τρελη Σαρανταρα - AKA : Μια τρελλη τρελλη Σαρανταρα · Μια Φορα και εναν Καιρο - AKA : Η Σταχτοπουτα · Μιας Πενταρας Νιατα - AKA : Μιας Πεντάρας Νειάτα · Μικρες Αφροδιτες - AKA : Το Σημαδι της Αφροδιτης · Μονεμβασια - AKA : Η Ζωη μου σου ανηκει · Μπάρμπα Γιάννης Κανατάς - AKA : Μπαρμπα Γιάννης ο Κανατάς · Μπορντελο - AKA : Ροζα Βοναπαρτε · Μπρος Γκρεμος και πισω Ρεμα - AKA : Το Καμακι και η Παρθενα · Να`τανε το 13, να `πεφτε σ`εμας - AKA : Να`τανε το 13 να `πεφτε σ`εμας · Νειατα στο Πεζοδρομιο - AKA : Κολασμενα Νειατα στο Πεζοδρομιο - AKA : Νιατα στο Πεζοδρομιο · Νήsos - AKA : Νήσος · Νυχτες της Αθηνας - AKA : Καθυστερημενος στον Ερωτα · Νυχτοπερπατηματα - AKA : Η κρυφη Ζωη της Νυχτας · Ξεβρακωτος Ρωμιος - AKA : Εξυπνος Ρωμιος · Ξένοιαστος Παλαβιάρης - AKA : Ενας Ξένοιαστος Παλαβιάρης · Ξεριζωμενη Γενια - AKA : Ξεριζωμενη Γεννια · Ο Αγκαλιτσας - AKA : Χαζοχαρουμενος · Ο Αγωνας των Τυφλων - AKA : Ψωμι, Δουλεια και οχι Ζητιανια · Ο Αδελφος μου ο Λορδος - AKA : Ο Αδελφος μου ο Τρελλαρας · Ο Ανθρωπος με το Γαρύφαλλο - AKA : The Man with the Carnation · Ο Ανθρωπος που Γύρισε από τα Πιάτα - AKA : Ο Ανθρωπος που Γύρισε απ`τα Πιάτα · Ο Ανθρωπος που το` παιζε πολυ - AKA : Τα Λαγωνικα · Ο Αντιφασιστας - AKA : Μας κλεψανε τη Νυφη · Ο Αριστειδης και τα Κοριτσια του - AKA : Μοντερνοι Γαμπροι · Ο Αυτακιας - AKA : Μαγκες και Μορτισσες · Ο Αχρηστος της Κοινωνιας - AKA : Μοιραιοι Δρομοι · Ο Αχτυπητος χτυπηθηκε - AKA : Ο Ακτυπητος χτυπηθηκε · Ο Βιασμος μιας Παρθενας - AKA : Παραστρατημενη Παρθενα · Ο Γαμπρος μου ο Προικοθηρας - AKA : Κατω η Προικα · Ο Γεροδημος - AKA : Καταραμενη Γενια · Ο Γιαννης τα` κανε Θαλασσα - AKA : Οταν ο Γιαννης τα κανει Θαλασσα · Ο Γιος του Τσάρλυ - Charlie`s Son - AKA : Ο Γιος του Τσάρλι · Ο Γυιος μου ο Στεφανος - AKA : Ενοχες Σχεσεις · Ο Δραπετης - AKA : Ο Δραπετης `67 · Ο Ζητιανος μιας Αγαπης - AKA : Ο Ζητιανος της Αγαπης · Ο Ηδονοβλεψίας - AKA : Γκουσγκούνης, Ο μεγάλος Εραστής · Ο Ηλίας του 16ου - AKA : Ο Ηλίας του 16ου (2008) · Ο Θανασης η Ιουλιεττα και τα Λουκανικα - AKA : Η τελευταια Τρελλα του Θαναση · Ο Θείος της Βιολέτας - AKA : Εχει Θείο το Κορίτσι · Ο Θριαμβος - AKA : Οταν η Μοιρα κυβερνα · Ο Θυμιος στην χωρα του στριπτηζ - AKA : Θυμιος στην χωρα του γελιου · Ο Θυμιος τα` χει 400 - AKA : Ο Θυμιος τα εχει 400 · Ο Καιρος των Ελληνων - When the Greeks - AKA : Τον Καιρο των Ελληνων - Quand les Grecs... · Ο Καουμπόυ του Μεταξουργείου - AKA : Αμέρικαν Κιτς · Ο Καραγκιοζης - AKA : O Καραγκιοζης `75 · Ο Κηπος με τα Αγαλματα - AKA : Ο Κηπος με τ` Αγαλματα · Ο Κοντος και οι Μνηστηρες - AKA : Ενας Μαγκας που τον πατησε το Τρενο · Ο Κυκλος της Ανωμαλιας - AKA : Η Διαθηκη · Ο Μάγκας με το Τρίκυκλο - AKA : Πετάει · Ο μεγαλος Διχασμος - AKA : Το Καλοκαιρι της Ελευθεριας · Ο Μελισσοκομος - AKA : The Beekeper · Ο Μετοικος - AKA : Ο Γερουσιαστης · Ο Μοναχογιός μου ο Αγαθιάρης - AKA : Μπόμπος το Παιδί του Σωλήνα - AKA : Ο Αγαθιάρης · Ο Ναυτης του Αιγαιου - AKA : Οταν οι Ναυτες βγηκαν στη Στερια · Ο Ξενος της Νυχτας - AKA : Θεοι και Δαιμονες · Ο Παλληκαράς - AKA : Ο Παλικαράς · Ο Παραγιός μου ο Ραλλίστας - AKA : Ο Παραγιός μου ο Ραλίστας · Ο Πριγκηπας της Αγορας - AKA : Ο Πριγκιπας της Αγορας · Ο Πυρετος της Ηδονης - AKA : Ο Πυρετος της Νυχτας - AKA : Ηθικος Αυτουργος · Ο Ροκυ - AKA : Βαρατε με αντεχω · Ο Σακαφλιας - AKA : Στα Τρικαλα στα δυο Στενα · Ο Σπαγγοραμένος - AKA : Σπαγκοραμμένος · Ο Στοχος - AKA : Ο Επαναστατης πρεπει να πεθανει · Ο Ταξιτζης - AKA : Ο Χατζηχρηστος Ταξιτζης · Ο Ταυρομάχος προχωρεί! - AKA : Ο Ταυρομάχος προχωρεί · Ο Τρελλογιατρός - AKA : Ο Τρελογιατρός · Ο Τρελλός τα `χει 400 - AKA : Ο Τρελός τα έχει 400 · Ο Τρελλός της Πλατείας Αγάμων - AKA : Ο Τρελός της Πλατείας Αγάμων · Ο Τρελοπενηντάρης - AKA : Ο Τρελλοπενηντάρης · Ο Τσιτσιολινος - AKA : Επταψυχος Εραστης - AKA : Ενας Ξεφρενος Εραστης · Ο Τυχερακιας - AKA : Θυμιος Σουβλακι και Προπο · Ο φτωχος εκατομμυριουχος - AKA : Ενας απενταρος εκατομμυριουχος · Οι Αντρες ξερουν ν` αγαπουν - AKA : Οι Αντρες ξερουν να αγαπουν · Οι Απάχηδες των Αθηνών - Apaches of Athens - AKA : Οι Απάχηδες των Αθηνών (1930) · Οι Απεναντι - A foolish Love - AKA : Les Gens d`en Face · Οι Ασοι του Γηπέδου - AKA : Κυριακάτικοι Ηρωες · Οι Γυναικες θελουν Ξυλο - AKA : Οι Γυναικοκατακτητες · Οι Δρομοι της Αγαπης ειναι νυχτερινοι - Love wanders in the Night - AKA : Les Chemins de l`Amour se predent dans la Nuit · Οι Εκβιασται - AKA : Οι Εκβιαστες · Οι Εκδικηται - AKA : Οι Εκδικητες · Οι Ουρανοι ειναι δικοι μας - AKA : Το Σπουργιτακι · Οι Περιπέτειες του Βιλλάρ - Villar`s Adventures - AKA : Περιπέτειαι του Βιλλάρ · Οικογενεια Παπαδοπουλου - AKA : Βοηθεια με παντρευουνε · Οκτω Γυναικες κατηγορουνται - AKA : 8 Γυναικες κατηγορουνται · Ολα για το Παιδι της - AKA : Ειμαι Παιδι σου Μανουλα · Ολα τα Δειλινα - All the Afternoons - AKA : Το Νησι και ο γυμνος Κολυμβητης · Ομιχλη κατω απ` τον Ηλιο - AKA : Ομιχλη κατω απο τον Ηλιο · Ομφαλος - AKA : Συνωμοσια στη Μεσογειο - AKA : Ριψοκινδυνες Σχεσεις
| |
|