| بنفراد فيلم اكلي لحوم البشر الاسباني Terreur cannibale 1981 | |
|
+485Horror4ever عابد ربيع منصو السويفي ايهاب الترك nuras herculano وليد ابو عبدة محمد شحاتة abdelrahman jumaa sr123 elwadany عبدالله شمنقا GADO6GADO سيد الفنون المرعبه خارق khodary burthol MSA saber adel naaji sherifsherifone رامى عفرتو sa300 DEAD MAN 2009 xman20109 حمادة عطا الرعــب الممــيت مرقص العفاريت عصام2010 galalarfa ramybondok14 alaalolo khs_55ed akuji spankingkino kodary Lover Horror ميدو باح الخير tarek_king rayan500 asdan222 على فرغلى صهيب الجزائرى kokoelfsih ام دحيجان seemoon ماهر الصميدعي موت بلا رحمه شحاتةشحاتة marlen محمودبكرى الموت شنقا كومندونت أبو علاوي البغدادي macgill2000 عصام عبد الغنى goldwater shrine AHLAMAMAL12 الامير سام sameh1982 AL-KASSER ابو خشبة بوابة الشر لطخ dead44man وليدالجنتل ayaa azad taib ايمووون عاطف ابوخليفه @الفزاعه@ ezzaldeen abcgold shadi_alkasim asd_dreams معاصر الرعب fgfg ahmedfahim Angelus900 ولد الدمام Saber Awad كليجيا dmkk أبوريان r3dnet tokee75 mohamed aish ابوسلمان98 حميد خميس حمدى عبدالله tramal البتار القاطع xtc75 ليدي كيوت ss37ss nedal2020 محمد اباظة المرعب المفترى جمال فيشة النجعاوى محمد علي كلاي المحسنوي memoo9999 طائر الشوك الصياد الجديد سفاح الشبكة hglik] hgaf,d sayed555666 ياسر عطيه lolowalid سما محمد السيد إنزو كوين SoONKAR mhz INTER كوكوكو hosnimax youo_67 zrad waled slamh ميدو فيدو aliwarrior hills saadrida51 ahmed197760 Vampire2009 fahadsultan Tasmer kj kj kj nayef علاء ليزر salahelden كرستي emad777 The evil oumdaoumda صفاء2010 ابو مناف 2 أنا الجامد اراكا mahmud_77 mady1966 ولم لا eaa2005 القاااتل حمدى كامل samir_ali كوكبة الحمراء ikhdd xerion mona2050 kadour83 سعودية للأبد ضيف جديد aubay Ahmed Saleh beat-life مــرمـــريــسا lion33man II freeman شوق الامارات waelbebeto زم ر سامانثا badria isa هانى صلاح القلب الصادق abd.awa89 smsm.mhzon sinima تابوت الرعب البرق الساطع sufian salim ramdane ham2005za اعشق دلالك على نياتي مصطفى عكاشة amrskaka meso mont blue heart bad&boy raheef a_ah20099 yasyas Malikat elamwat المحب قلبي ألمين kurdistan saeeed Dark Sky black cat13 الغيد B.U.F.F.Y واحد من الشباب ساكن بصمت احمد العصير ابراهيم اليعقوبي وسيم الشام يمكن عشقتكـ himo 14 فوق مستواك خالد الرويلي TITOUCHE boss79 الحرالاصيل zitouni69 بيكاا ابوغصون m80000 محمدصلاح محمد شحاتة11 المنشار2 كوهيا نصر مراهقبجد أهلي أحبابي ايهاب ابراهيم امين طروش بن طرطووش الحماادي سبي حداد شكيب mastrooo رجب 1 meedo66 الهوقو بوقو وداع الجروح عزرائيل الموت alisalloforever elnoby_safy qaiser transporter201 haytham adel محمد السيد222 jameel tekoo the Living Dead ميرو وير mahamed999 الاقوياء momo_2012 حسن الالمعي nooraymn adhadh bashik topgane emad_saleem غانم ستار abcdef ابو معتز medo81 المرعب999 boha2008 عمارياسر listen هيثم مغاورى romanseko aakahwa QSAMA mrn666 yousseffbos banhawy09 لوجي1983 جليس الحزن teto222 الشعبه titooo karemnet henkesh الشمسوية ليدى دو khwv12 مروضة الشيطان @ملكة الرعب@ free mester احمد البيبانى Moot KSA shaolin sinbadd28 meshal حيدر الرزق ارهابي اميرة الليل pop71 hadi_2004 Rabie حمادة ابراهيم السائر في الظلام1 الطيرالهادر روح النثى دلوعه مرعبه موت الشيطان نعيم عمر العبيدي جيني ريودان حد مرعب أجمل أحساس مصاصة دماء محترفه AMR999 علاء الدويك ahmed elsheikh نايف الدوسري HMBDSST marina20042003 alabd اسير الاحزان هاني الهباد ظاطور bodyxxx فاروق خزبك necerrr 12311 jojojo اشباح قلبي kaloo franso2010 زمالك الأمبراطور هملر طاهر عشماوي عادل احمد جمال لحن الغرام wagday tameraflam the past عشق الرعب mahmod.prens عالم الاثار seef2006_ سكاب حسوكة عاشور2 سراب safir77 ماجد الرباكي opera_non وحيد الجداوي عادل شاهين khalled77 boodi mani sghir ALshi7i macgayverrr ابراهيمو فبتش hemdan emadfayz أبو الخنجر KI1990NG الأسطورة love1981 السندباد الحائر emotionlove كامل رابح sham23 مان نجم Khaled Mouna السيد محمد tamer_sd2006 محمود شمس samehaqle DAXDAX ra777fat mujahed مونتي2 من شوقي smartbird flyinghorse2 libax احمد جودة جاد خالد كمال قناوى Aymen3002 جلنار mohamed mohey mody adel brel4dead alaseer99 bloody bat khairo56 blak cat مدمن أفلام رعب كوكومو jawad2006 khk55 omeedaa MOOM91B vagabond.2010 رائد الزعبي lorancejeddah كيرلس عادل بلاك كوبرا محمدالمتوحش ام البنات والاولاد mahmoud432 isalm سفاحة القبور المجرم العاشق kimoantimo momonono2020 arraybhaiyya gehad3232 جمال الورد abuatiea فوفو454 mahyk black death 2010 madn القيصر كابوس الفزع sakr201058 السهم الصامت navyo hamdy_sayed هلال بن مزعل العنزي عصفور2 xmeshox عمو العووو فارس البلاد طير المحبة ajt الاسكا saied50 الفتى الذهبي محمود 78 roga1040 ETHEER wa7dany سارقه osama 54444 AL-Tamouh ابوليل memezz200 ابو سلوووم ma20130 الجاثوم nilefox120 aymona10 فناء الرعب magical217 الزناتى عبدالخالق ايمن واصف حساسه دنياا سرمد بحر-الهموم عاشق السوالف يمك أدروبي ahmed_shiko الكوبرا hasan291 ahmedelmghrapy عزمى قنان كريم مي ذآآيب عبدالستار Terrible hagos yeslam66 rony900 qussay2007 bacteria السائر في الظلام عادل فتح الله شبح العشاق lahloba خالد الوافي مفضل الرعب medompa nidal2000 محمدعواجة البرنسيس فضيلة alhilali07 m7md HARIMAN محمد ابو زيزو Badriya mohamed_amin000 c desha waleedx2x الملعون Hannibal ام الجماجم الطعنه الحلـ الاسوـد ـم 489 مشترك |
|
كاتب الموضوع | رسالة |
---|
الحلـ الاسوـد ـم ҳ عــضـو مـمــيز
مساهمات الرعب : 6953 معدل الرعب : 12163 تاريخ الرعب : 17/02/2008
| موضوع: بنفراد فيلم اكلي لحوم البشر الاسباني Terreur cannibale 1981 02.01.10 12:03 | |
| تذكير بمساهمة فاتح الموضوع :
اقدم لكم وبنفراد عربي
اندر فيلم رعب عن اكلي لحوم البشر في العالم
وطبعا هدا الفيلم غير موجود في اي موقع عربي غير عالم الاموات
الي عودكم على الحصريات والنوادر والي كسر اقوى الحواجز
وجلب لكم المستحييييييييل
-
-
-
البـــــــــوستر
Terreur cannibale (1981) معلومات الفيلم
http://www.imdb.com/title/tt0083185/ - الكود:
-
"Deep In The Jungle The Flesheaters Are Waiting"
Peale "Cannibal Holocaust" ootamatut menu tuli kannibalifilme igast maailmanurgast nagu seeni peale vihma. Kõik proovisid millegi poolest üksteisest erineda, kuid ikka ja jälle suudeti luua teos, millel polnud eelnevatega võrreldes olulist vahet. Antud käki ainuke vahe teiste kannibalifilmidega võrreldes on arvatavasti vaid see, et itaallaste asemel on kaamera taga seekord prantslased. Uh, gut munching gore hounds...
Saamatud "gängsterid", kes peamiselt elatuvad jahtide pealt esemete röövimisest, otsustavad sammu edasi astuda ja rikka perekonna tütre röövida. Kui aga nende paarimees mentide poolt kinni võetakse kardavad nad vahelejäämist ja otsustavad sõita üle piiri, kuni asjad maha jahtuvad. Röövitud tüdruk võetakse muidugi mingi häda pärast kaasa. Tuleb välja, et koht kuhu nad end sisse seavad pole just eriti kaugel kannibalidest pärismaalaste külast ja varsti avastavadki nad end nende söögilaualt. Normal.
Igast küljest vaadates oli see film ikka puhas sitt. Nuta või naera. Esiteks oli dubleering niivõrd kohutav, et vabalt oleks võinud vaadata filmi ilma helita, midagi tarka tegelaste jutus mu kõrvad küll ei tabanud. Peale selle oli väikese tüdruku read sisse lugenud täiskasvanud naine, kes proovis iga hinna eest imiteerida väikse lapse häält, kuid tulemus oli nagu oleks väike tüdruk aastaid suitsetanud. Kannibalid ise olid muidugi puhas kuld. Enamasti õllekõhtudega ja põskhabemetega valge inimese näojoontega kraaded, kes iga hinna eest proovisid naeru kinni hoida, kui nad sea soolikate vahel hullasid. Tegevustik oli ka väga armsalt üles ehitatud, viimane filmi pool koosneski peamiselt sellest kuidas pätid põgenesid (käies!!) last otsima tulnud perekonna eest läbi džungli, mis tahest tahtmata meenutas tavalist metsa - looduse järgi oli film arvatavasti üles võetud Hispaanias, kust džungleid nii kergelt ei leia. Ja nagu kirss tordi peal oli stseenid kuidas üks kaabakates enda võõrustaja naisele üllatusseksi pakub ja hetk hiljem panevad juba kõik toas pidu nagu midagi poleks juhtunudki. Oleks see siis kõik, vägistatud naine veel välgutab vägistajale kleidi alt enda aluspesu - women love the rape!
Film ise väärib kindlasti miinimumpunkte minu skaalal, kuid kogu selle campi ja juustu eest saab ta ühe lisapunkti. Loodan, et kannibalifilmide sõbrad hoiavad sellest kräpist end eemale ja jäävad "The Mountain of the Cannibal God" ja "Cannibal Ferox" juurde.
الممثلين والمبدعين والقائمين بالدوار - الكود:
-
(Credited cast) Silvia Solar ... Madame Danville (as Sylvia Solar) Gérard Lemaire Pamela Stanford ... Manuela Olivier Mathot ... Monsieur Danville Burt Altman Stan Hamilton Antoine Fontaine (as Tony Fontaine) Antonio Mayans (as Antony Mayans) Michel Laury Annabelle ... Laurence Danville rest of cast listed alphabetically: Mariam Camacho Antonio Jover Amparo Marsilla Montserrat Salvador Chris Yebenes
الفيلم لايوجد له اعلان في اليوتوب وغيرها من مواقع
نضرا لندرة وجودة
روابط التحميل مخفية عن الاعضاء
ويلزمك الرد على الموضوع لرؤية الروابط
واعدروني على هده الحركة
لان الفيلم لايناسب الصغار اطلاقا لما يحتويه من مشاهد دامية
والتسجيل كما تعلمون لـ 18 سنة فما فوق
لدى جــــــرى التنويه !!!
روابط التحميل
عدل سابقا من قبل الحلـ الاسوـد ـم في 27.07.10 3:03 عدل 1 مرات | |
|
| |